WiseMaster uutuuksia esillä Teknologia17 messuilla 10.-12. lokakuuta 2017

Uutta Suomessa: Työlupien luonti, hallinta ja kuittaukset suoraan kentällä

Työkohteissa tarvittavien lupien tekeminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja näppärää! Unohda papereiden etsintä ja tuntien odottelu: nyt voit luoda työluvat suoraan kentällä ja lähettää luvan työn suorittajalle tekstarilla kuitattavaksi muutamassa sekunnissa.

Tervetuloa tutustumaan ratkaisuun Kunnossapito17 -messuilla osastollamme 7d120 (halli 7). Kunnossapito-messut osana Teknologia17 -tapahtumaa 10.-12.10.2017 Helsingissä

Kiinnostuitko mobiilista työluvasta? Ota yhteyttä

Täyttääkö kunnossapitojärjestelmänne nykypäivän vaatimukset?

Mikäli jouduitte vastaamaan kielteisesti yhteenkään edellä esitettyyn kysymykseen, tulee Teidän tutustua aidosti mobiiliin WiseMaster kunnossapitojärjestelmään.

Ystävällisesti kutsumme Teidät ja edustajanne vierailemaan osastollemme ja tutustumaan kunnossapidon tiedonhallinnan uusimpiin ratkaisuihin. Osastollamme voit tutustua kokonaan uudenlaiseen tapaan hallita ja hyödyntää kunnossapitotietoa kaikissa olosuhteissa. WiseMaster tuotteemme tarjoavat helppokäyttöiset ja selkeät kunnossapito- ja työnohjausratkaisut laitosten, verkostojen ja liikkuvan kaluston kunnossapitoon kaiken kokoisille organisaatioille.

Unohda seminaarit - kunnossapidon ratkaisut on kokeiltava itse!

Messuilla parasta on se, että pääsee itse kokeilemaan ratkaisuja käytännössä. Kunnossapito17 -messuilla voit testata WiseMaster -sovelluksia, joilla voit esimerkiksi

- lukea ja päivittää käyttöpäiväkirjaa mobiilisti aivan kuin tekisit sen toimistossa.
- tallettaa huoltokierrot parilla napin painalluksella suoraan kunnossapitojärjestelmään.
- tuottaa johdon ja laskutuksen tarvitsemat raportit ilman ylimääräistä työtä.
- mobilisoida työlupien hallinnan


Sovi tapaaminen Kunnossapito17 –messuille! Ota yhteyttä

Tervetuloa tutustumaan osastollemme numero 7d120 !Etkö ehdi messuille? Pyydä silloin rautaiset asiantuntijamme veloituksetta luoksenne arvioimaan miten juuri Te voisitte hyötyä kunnossapidon mobilisoinnista.


Matti Myllylä
0400 797 082 Energiatuotannon ratkaisut
Pekka Pitkänen
044 760 7000 Teollisuus ratkaisut
Heikki Reinikainen
050 430 1510 Palvelutuotannon ratkaisut